Voorwaarden en informatie

- Webwinkel

De artikelen die wij aanbieden via de webwinkel zijn altijd uit voorraad leverbaar. Wij maken gebruik van de diensten van TNT post. Voor Elpees geldt dat wij deze verzenden middels pakketpost a EUR 6,95.
Uw kunt kiezen uit een standaard pakket verzending, of een aangetekende verzending
a EURO € 8.60 bij het eventueel afronden van uw bestelling.

- Betalingen

Betaling ALTIJD onder vermelding van het BESTELNUMMER naar :

ABN AMRO 60.10.48.059

O.n.v. R. van der Linden

Woonplaats Ulvenhout


Alle bestellingen worden via TNT Post verzonden. We maken gebruik van Track & Trace en kunnen je zending dus altijd traceren. Voor aansprakelijkheid etc. volgen wij de voorwaarden van TNT Post. LPzoeker.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het niet, niet tijdig of onjuist leveren van artikelen. Als wij een fout maken, dan wordt maximaal het aankoopbedrag vergoed of we zorgen voor een vervangend product. Transportschade kunt u eventueel verhalen op TNT post.

- Garantie

Wij streven altijd naar 100% tevredenheid. Als u niet tevreden bent, dan mag u binnen 14 dagen de artikelen retourneren. Mits onbeschadigd en in de verzonden staat. U krijgt dan je betaling terug. Retour verzendkosten zijn voor eigen rekening! Je mag de artikelen natuurlijk ook persoonlijk terugbrengen. Je krijgt de betaling dan contant terug of je kunt een ander artikelen uitzoeken in de webwinkel.

- Klachten

Als je klachten hebt over onze werkwijze, laat het dan weten. Normaal gesproken vinden we dan samen een goede oplossing.

- Geschillen

Als we er samen echt niet uit komen, dan worden geschillen opgelost naar Nederlands Recht door een bevoegde rechter in Nederland.

- Verzending

Alles wordt direct na ontvangst van uw betaling verzonden. Mocht er iets mis zijn met uw bestelling, dan horen wij dit graag binnen 14 dagen middels een bericht via uw account of een e-mail die u kunt richten aan ons. We sturen dan bij je volgende bestelling een vervangend artikel of zorgen voor een financiële vergoeding.